In actie voor Stichting Opkikker

Stichting Opkikker zet zich - dag in, dag uit - in voor gezinnen met een ziek kind. In een leven vol ziekenhuisbezoeken en -opnames, onderzoeken en onzekerheden, is het belangrijk dat je als gezin af en toe even volledig kunt ontspannen. En dat is precies wat Stichting Opkikker doet. Stichting Opkikker neemt deze gezinnen mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelt: een unieke Opkikkerwereld. Een wereld waarin zij hemel en aarde bewegen om de mooiste dromen te realiseren. Op deze manier kunnen gezinnen met een ziek kind hun zorgen even vergeten en weer de kracht vinden om door te gaan!

Kom in actie voor Stichting Opkikker en geef meer gezinnen met een ziek kind een Opkikkerdag!

Lees meer Lees minder

Help jij ons mee om lootjes te verkopen voor de Opkikker loterij? Wat fijn! Maak hier jouw eigen actiepagina aan.

Wist je dat je zelf ook kans maakt op een mooie prijs als je loten verkoopt? Bij verkoop van 10 loten of meer maak je namelijk kans op een weekend of midweek weg naar Center Parcs de Eemhof met 6 personen! En onze Opkikker ambassadeurs ontvangen natuurlijk het Opkikker loterijspeldje. 

  Bekijk alle
08/01/2021 | 13:10

Het is ons gelukt!

Samen met de actiestarters en de donateurs is het ons gelukt om het streefbedrag van 100.000 euro te halen en zijn we daar zelfs ruim overheen gegaan! Met de ingang van het nieuwe jaar is de Jubelsokkenactie officieel beëindigd.   Wij willen alle actiestarters en donateurs super bedanken! Mede dankzij jullie is onze jubileumactie een succes geworden!
26/09/2021
17:07

Anoniem

Aan: Opkikkerloterij
Bekijk alle

Stel dat je te horen krijgt dat jouw kind heel erg ziek is. Vanaf dat moment staat je wereld op z’n kop. Langdurig ziek zijn heeft namelijk een enorme impact: het vraagt veel energie en doorzettingsvermogen. In zo’n situatie kun je alle kracht gebruiken en is elk lichtpuntje –hoe klein ook- echt superbelangrijk. Precies dat is wat wij bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen met een langdurig ziek kind weer de kracht vinden om door te gaan.