Fay en Nora Schut

Opkikkerloterij van Fay en Nora

Meer informatie
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Stichting Opkikker organiseert dagen ontspanning voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Dit vind ik heel bijzonder en daarom vraag ik jou om loten te kopen voor de Opkikkerloterij. Wat de Opkikkerloterij extra bijzonder maakt? Een lot kost 5 euro en daarvan gaat 100% naar Stichting Opkikker! Met jouw lot maak je kans op héééél veel mooie prijzen. De hoofdprijs is zelfs een reischeque voor o.a. een weekend naar Disneyland ® Parijs! Daarnaast verloten we ook een Nintendo Switch, een PlayStation 5, een helikoptervlucht, een Macbook Air en nog véél meer! 
Je maakt met jouw lot dus niet alleen kans op mooie prijzen, maar zorg je er ook nog eens voor dat meer gezinnen met een ziek kind kunnen genieten van een Opkikkerdag!

In 2018 hebben wij zelf een super opkikkerdag mogen beleven. Wat een beleving was dat. We denken er nog heel vaak aan terug. We gunnen anderen ook zo'n fantastische dag, een dag zonder zorgen. 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

26/09/2021
16:57

Carla

Bekijk alle

Stel dat je te horen krijgt dat jouw kind heel erg ziek is. Vanaf dat moment staat je wereld op z’n kop. Langdurig ziek zijn heeft namelijk een enorme impact: het vraagt veel energie en doorzettingsvermogen. In zo’n situatie kun je alle kracht gebruiken en is elk lichtpuntje –hoe klein ook- echt superbelangrijk. Precies dat is wat wij bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen met een langdurig ziek kind weer de kracht vinden om door te gaan.