Joris Hogenbirk

Opkikkerloterij

Meer informatie
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Stichting Opkikker organiseert dagen ontspanning voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Dit vind ik heel bijzonder en daarom vraag ik u om loten te kopen voor de Opkikkerloterij. Een lot kost 5 euro en daarvan gaat 100% naar Stichting Opkikker! Met u lot maakt u dus niet alleen kans op mooie prijzen, maar zorgt u er ook nog eens voor dat meer gezinnen met een ziek kind kunnen genieten van een Opkikkerdag! Ik als ambassadeur van stichting Opkikker heb al een aantal Opkikker dagen mogen beleven, dus ik weet hoe belangerijk het is, dat wanneer je ziek bent een Opkikkerdag een lach op je gezicht tovert.

Ik hoop dat u daarom veel loten wilt kopen, zodat er nog meer kinderen zoals ik een fijne dag kunnen beleven.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

26/09/2021
17:07

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
25/09/2021 | 10:24

43 donatie.

Ik sta echt versteld. Binnen 1 dag 4 uur en 5 minuten hebben wij met z'n allen 355 euro opgehaald voor stichting Opkikker. Ik heb super blij dat ik voor stichting Opkikker al zoveel geld heb kunnen ophalen. Ik hou u op de hoogte als er nog meer binnen is gekomen.

Stel dat je te horen krijgt dat jouw kind heel erg ziek is. Vanaf dat moment staat je wereld op z’n kop. Langdurig ziek zijn heeft namelijk een enorme impact: het vraagt veel energie en doorzettingsvermogen. In zo’n situatie kun je alle kracht gebruiken en is elk lichtpuntje –hoe klein ook- echt superbelangrijk. Precies dat is wat wij bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen met een langdurig ziek kind weer de kracht vinden om door te gaan.