Jubelsokken Stichting Opkikker

Marielle Westeneng

Opgehaald

415
415% bereikt van mijn streefbedrag € 100
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Ik heb al zoveel leuke momenten en herinneringen gekregen van Stichting opkikker dat ik graag wat terug wil doen. Maar ik kan dit niet alleen, wie wil mij helpen en dus ook deze stichting zodat er nog meer zieke kinderen mooie momenten en herinneringen kunnen krijgen.

Stichting Opkikker organiseert dagen ontspanning voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Per 23 mei 2020 mogen zij dit 25 jaar doen. Om dit vieren vraag ik jou een donatie te doen van 25 euro. Deze donatie zal besteed worden aan de organisatie van Opkikkerdagen in de toekomst. Uiteraard word jij hiervoor bedankt en krijg je de enige echte Jubelsokken kado!

LET OP: Om de Jubelsokken te ontvangen is het belangrijk om bij het doneren je e-mailadres achter te laten (ook na de actie om snel te doneren).

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.