Ik verkoop paaseieren voor Stichting Opkikker!

Aaliyah Alana
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Hallo mijn naam is Aaliyah ik ben 10 jaar en zit in groep 6 ik turn graag en doe dit dan ook 7uren per week, de wedstrijden zijn het leukst ik heb dan ook al meegedaan aan de Fries Kampioenschappen van turnen.

Helaas nu bijna 6 jaar geleden is er bij mij Diabetes type 1 geconstateerd oftewel suikerziekte, dit heeft een enorme impact op mijn leven gegeven .. niet alleen bleef ik zitten op school hierdoor maar met turnen was het ook wel even wennen en zoeken naar hoe en wat nu. Thuis was het ook flink wennen met name met de voeding het meten en de insulines. Lang leve de freestyle libre niet meer pijnlijke vingertoppen door al dat geprikt maar een sensor op de arm die je gewoon kan scannen.

Suikerziekte is niet leuk ik ben er elke dag 24/7 mee bezig ik kan niet als ieder ander kind gewoon kind meer zijn want ik moet altijd rekening houden met vaste tijden meten eten en prikken. Anders ga ik mij heel naar voelen en dat maakt het nog lastiger. Maar ik ben nu wel heel wat gewend en mijn mama helpt mij er altijd heel goed bij. Ik was dan ook heel erg blij met de opkikkerdag we mochten met mijn moeder stiefvader broer en zusje in centerparks slapen en de dag erna lekker ontbijten in het restaurant, ik heb in een limousine een ritje gemaakt, zelf cupcakes versiert en zelfs een helicopter vlucht gemaakt .. we hebben zoveel die dag gedaan het was super leuk en dit gun ik andere kinderen ook met een rugzakje voor het leven.

Stichting Opkikker organiseert dagen vol ontspanning voor gezinnen met ernstige ziek(e) kind(eren).

Ik verkoop Opkikker paaseitjes, want ik hoop dat ze zo nóg meer gezinnen kunnen helpen! En een fantastische dag kunnen aanbieden zoals ik die heb mogen ervaren vorig jaar voor het eerst.

Wil jij de Opkikker paaseieren bij mij kopen? Voor 5 euro koop je een zak paaseitjes van echte Callebaut chocolade.

De paaseitjes worden niet verzonden door Stichting Opkikker, maar kom ik persoonlijk brengen als het in Leeuwarden is en anders kan ik het versturen! Doe mij een mailtje op florengina@hotmail.com met een screenshot van betaling en uw adres gegevens en dan gaat het zsm op de post  Heel erg bedankt😊!