Brancardathon in actie voor Stichting Opkikker!

Martijn Kalkhoven

( Lid van team: Brancardathon )

Opgehaald

2.835
113% bereikt van mijn streefbedrag € 2.500

Brancardathon 

Op donderdag 25 mei gaan wij, Martijn en Matthias, namens de RAVU (Regionale Ambulance Voorziening Utrecht) een brancardathon lopen van 42,2km. Een brancardathon? Yes, je hoort het goed! De brancardathon is een marathon met een echte brancard.  
 

De reden van deze brancardathon is om aandacht te vragen voor het ambulancevak. We enthousiasmeren namelijk graag mensen voor dit fantastische vak! 

Daarnaast is er een aanvraag gedaan voor het Guinness World of Records. Want nooit eerder liep iemand een marathon met een brancard. De brancardathon wordt een regelrecht wereldrecord!  

 
Goede doel 

We gaan de brancardathon lopen voor Stichting Opkikker. We hebben voor dit goede doel gekozen, omdat we Stichting Opkikker een nobele stichting vinden die er is voor de patiëntencategorie, welke juist niet ziek hoort te zijn. Deze stichting helpt namelijk ieder jaar zo’n 2000 gezinnen met langdurige zieke kinderen. Ze halen patiënten weg uit de medische molen om ze een droom dag te verzorgen en laten ze hierbij even vergeten dat ze ziek zijn. Kortom: Opkikker is gewoon top!  

 

Belangrijke informatie: 

- Wat gaan we precies doen? 

We zullen maar liefs 85 rondes moeten rennen om in totaal op 42,2km uit te komen. Hierbij zullen we dus een nieuw wereldrecord neerzetten. 

- Waar vind je ons? 

Op de skatebaan naast het filosofenlaantje 9 in Zeist. 

- Wanneer kun je ons komen aanmoedigen?  

Op donderdag 25 mei van 10:00 – 16:00 uur. We starten om 10:30 uur!  

- Doneren? 

Wil je een bijdrage leveren aan deze actie? Alle donaties zijn van harte welkom, doneren kan nu via de onderstaande link!