C

Opkikkerloterij

Chantal Plantenga
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Mijn lieve oud oppaskindje heeft al teveel meegemaakt voor zijn korte leven. 

Hier hun verhaal:

 

Sidney!

Zoals jullie inmiddels allemaal wel weten is Sidney het zorgenkindje...
Ze hebben hem al meerdere keren moeten reanimeren, hij kent de ambulance al helemaal van binnen..zelfs de sirenes heeft hij vanaf de brancard meerdere keren meegekregen.
Heeft hij PTSS van alle ziekenhuisopnamen, onderzoeken en noem het maar op.
Is zijn verdwenen nier nog steeds een medisch mysterie..
Is hij allergisch voor virussen en voor nog zoveel meer.
Wilt zijn bloedsuiker ook niet altijd meewerken om het nog maar niet te hebben over alle keren dat hij grauw in bed ligt.

Zorgen, heel veel zorgen dus om mijn kleine vrolijke pure lieve zorgzame stuiterballetje!

Dankzij deze stichting hebben wij regelmatig leuke dagjes uit om even bij te komen van alle zorgen... Even te kunnen genieten en bij te tanken.

Kopen jullie 1 of misschien zelfs meerdere loten bij hem? Zo steunen jullie niet alleen de stichting maar maken jullie ook onwijs veel gezinnen met zieke kinderen blij!
En wie weet win jij wel 1 van die geweldige prijzen!!

Stichting Opkikker organiseert dagen ontspanning voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Dit vind ik heel bijzonder en daarom vraag ik jou om loten te kopen voor de Opkikkerloterij. Wat de Opkikkerloterij extra bijzonder maakt? Een lot kost 5 euro en daarvan gaat 100% naar Stichting Opkikker! Met jouw lot maak je dus niet alleen kans op mooie prijzen, maar zorg je er ook nog eens voor dat meer gezinnen met een ziek kind kunnen genieten van een Opkikkerdag!