Domenique's actie voor stichting opkikker

Domenique Kivits

Opgehaald

40
40% bereikt van mijn streefbedrag € 100
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Toen ik jong was mocht ik van stichting opkikker een wens doen. Dit was voor mij het aaien van dolfijnen. Op mijn "verwendag" reden we dus met vrijwilligers van de stichting naar het dolfinarium in Hardewijk. Daar heb ik een prachtige dolfijn mogen aaien, voeren en mee helpen met de training. Mijn ouders en ik werden door het park als vips behandeld en mochten een kijkje nemen achter de schermen. Na een toffe ochtend en middag kwamen we op de parkeerplaats aan en zagen een super gave Ferrari, hierin mochten we een ritje maken. De dag sloten we af met lekker steengrillen en bowlen. Als ik nu nog aan deze dag terug denk krijg ik een glimlach op mijn gezicht. 

Deze dag betekende echt veel voor mijn ouders en mij. Dit wil ook voor andere gezinnen met langdurig zieke kinderen. Daarom vraag ik te doneren aan stichting opkikker, zodat ze dit mooie werk voort kunnen zetten. 

Stichting Opkikker organiseert dagen ontspanning voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Per 23 mei 2020 mogen zij dit 25 jaar doen. Om dit vieren vraag ik jou een donatie te doen van 25 euro. Deze donatie zal besteed worden aan de organisatie van Opkikkerdagen in de toekomst. Uiteraard word jij hiervoor bedankt en krijg je de enige echte Jubelsokken kado! LET OP: Om de Jubelsokken te ontvangen is het belangrijk om bij het doneren je e-mailadres achter te laten (ook na de actie om snel te doneren). De vrijwillige bijdrage bij het doneren is niet verplicht en kan door de optie 'anders' op 0 euro worden gezet.

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer