Memorial John van Raaij

John van Raaij

Opgehaald

4.863
4862% bereikt van mijn streefbedrag € 100

Nog te gaan:

Met groot verdriet moeten wij mededelen dat onze vrijwilliger John van Raaij op 2 april jongstleden is overleden. John was een betrokken vrijwilliger. Iedereen kende hem wel. Hij was altijd vrolijk en van achter herkende je hem meteen aan zijn krullen.

Op 9 september 2016 was John zijn allereerste Opkikkerdag. Daarna is hij besmet geraakt met het Opkikkervirus en was er niet meer weg te krijgen. Hij heeft bij meer dan 40 Opkikkerdagen geholpen. Meer dan 200 gezinnen hebben een ritje in zijn mooie lotussen gehad. Voor vele gezinnnen heeft hij deze dag onvergetelijk gemaakt.

Niet alleen heeft bij de gezinnen heeft hij een onvergetelijke indruk gemaakt maar ook bij één van onze vrijwilligersters, Siska. Ze hebben het een tijdje ontkent maar dit hielden ze niet heel lang vol want iedereen zag hoe dol ze op elkaar waren.

John was belangrijk voor de Opkikker en de Opkikker was belangrijk voor John. Daarom hebben zijn vriendin Siska en familie gekozen om in  plaats bloemen, donaties voor de opkikker te vragen. Via deze pagina kan er een donatie worden gedaan.