Actie Stichting Opkikker 🐸

Joyce Ariens

Opgehaald

200
200% bereikt van mijn streefbedrag € 100
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Stichting Opkikker organiseert dagen ontspanning voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Per 23 mei 2020 mogen zij dit 25 jaar doen. Om dit vieren vraag ik jou een donatie te doen van 25 euro. Deze donatie zal besteed worden aan de organisatie van Opkikkerdagen in de toekomst. Uiteraard word jij hiervoor bedankt en krijg je de enige echte Jubelsokken kado! LET OP: Om de Jubelsokken te ontvangen is het belangrijk om bij het doneren je e-mailadres achter te laten (ook na de actie om snel te doneren). De vrijwillige bijdrage bij het doneren is niet verplicht en kan door de optie 'anders' op 0 euro worden gezet.

In september 2019 kreeg Emmy haar Opkikkerdag 🐸. Ze heeft de hele dag enorm genoten! Alles kon en alles mocht, wat een geweldige dag!

Onze complimenten aan de vrijwilligers die ons de hele dag vergezeld hebben, niets was ze te veel. Ze hebben echt alles uit handen genomen zodat wij een heerlijk ontspannen dag hadden. 
Zo mooi dat stichting Opkikker bestaat, daarom heb ik ook besloten om aan deze actie mee te doen. 
Ik gun andere gezinnen met een ziek kindje ook zo'n geweldige dag! 
Dus doneer en maak dit soort onvergetelijke dagen mogelijk 😊.

(Superlief als je besluit een donatie te doen, let op, het is niet verplicht om €25 te doneren, je kunt zelf een bedrag aangeven. Bedenk wel dat je bij een donatie vanaf €25 die super te gek gave stoere hippe hilarische Jubelsokken cadeau krijgt! 😉)