Kerstkaarten Stichting Opkikker

Lesley Van Tol
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Hoi! Ik ben Lesley en ik ben 6 jaar oud. In juli 2021 heb ik een opkikkerdag gehad van stichting opkikker omdat ik heel ziek ben. 

Mijn slokdarm, maag en darmen werken niet goed, deze zijn grotendeels verlamd. Daarom heb ik een dopje in mijn buik voor sondevoeding en krijg ik 3x per dag 3 verschillende medicijnen om mijn buik te helpen. Ook moet ik elke 3 maanden in de dokterslaap zodat de dokter Botox onder in mijn maag kan spuiten. Door de Botox kan ik zelf een klein beetje eten en drinken.

Stichting Opkikker geeft zieke kindjes een opkikkerdag. Op mijn opkikkerdag heb ik allemaal leuke dingen gedaan. We gingen zwemmen in aqua mundo op center parcs, daarna mocht ik samen met papa en mana een rondje in een helicopter vliegen, heb ik de brandweer geholpen een brand te blussen, mocht de sirene aan en heb ik een brandweerpak en dilploma gekregen, ook heb ik nog een rondje in een race auto mogen rijden en gingen we patatjes eten. Ik vond het zwemmen en de brandweer het leukst! 

Ondat ik wil dat heel veel zieke kindjes een opkikkerdag kunnen krijgen ben ik ambassadeur geworden en wil ik stichting opkikker helpen.

Daarom verkoop ik de Opkikker Kerstkaarten. Wil jij ook Opkikker kerstkaarten bij mij kopen?

De prijs is € 12,50 voor 10 kerstkaarten, inclusief enveloppen en verzendkosten!

Bij jouw donatie kun je jouw adres invullen en Stichting Opkikker stuurt de kerstkaarten dan persoonlijk naar jou toe.

Helpen jullie mij mee ? 

Liefs Lesley 

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer