Ik verkoop paaseieren voor Stichting Opkikker!

Sara Klaver

( Lid van team: Team Klaver )

Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Stichting Opkikker organiseert dagen vol ontspanning voor gezinnen met een ernstig ziek of een gehandicapt kind. Dagen voor kinderen die net als ik al vaak naar het ziekenhuis zijn geweest en er nog regelmatig komen. Of naar de revalidatie of de fysio of al die andere medische plekken. Op die tijden kan ik niet naar school of lekker afspreken met vriendinnen. Dat is niet erg maar ook niet heel erg leuk.

Van stichting de Opkikker kregen we daarom een hele leuke Opkikkerdag. Het was de gaafste dag van mijn leven en de hele familie mocht mee. Nu verkoop ik Opkikker paaseitjes, want ik hoop dat ze zo nóg meer gezinnen kunnen helpen!

Wil jij de Opkikker paaseieren bij mij kopen? Voor 5 euro koop je een zak gemengde paaseitjes (melk, puur en wit) van echte Callebaut chocolade. De paaseitjes worden niet verzonden door Stichting Opkikker, maar kom ik persoonlijk, rond 7 april bij je langs brengen!

Steun mijn actie door op doneren te klikken op mijn pagina. Als beloning krijg je dan een of meerdere zakjes gevuld met lekkere eitjes.

Heel erg bedankt!

Sara