Jubelsokken Stichting Opkikker

Astrid Mucaj-van Hoesel

Opgehaald

75
50% bereikt van mijn streefbedrag € 150
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

OPKIKKER GEFELICITEERD!

 

25 jaar lang organiseert Stichting Opkikker dagen ontspanning voor gezinnen met een ernstig ziek kind.

Ook wij konden als gezin vorig jaar november genieten van een super gave dag, waarin we ons even geen zorgen hoefden te maken om onze jongste dochter. We waren stoere brandweermannen en vrouwen, klommen zes meter hoog de ladder op om dieren te redden, waren ridders en jonkvrouwen in een heus kasteel, gingen lasergamen, zaten in super snelle auto's, maakten mooie marsepeinen creaties, hadden een slang om onze nek, zwommen in het heerlijke zwemparadijs, hadden een feestje voor Kikker, speelden in een band en kregen een fantastische fotoshoot om deze dag nooit te vergeten!

 

Met dank aan onze lieve gezinsbegeleiders Roland en Mariska was deze dag echt een gouden in ons gezinsleven!

 

Om dit vieren vragen we allemaal,  jou een donatie te doen van 25 euro. Deze donatie zal besteed worden aan de organisatie van Opkikkerdagen in de toekomst.

 

Je geeft niet alleen een ander gezin de kans op een geweldige dag, maar je krijgt de enige echte Jubelsokken kado!

LET OP: Om de Jubelsokken te ontvangen is het belangrijk om bij het doneren je e-mailadres achter te laten (ook na de actie om snel te doneren).

 

Daarnaast geven wij aan iedereen die een donatie maakt (laat dit dus even weten) een (op)kikker werkboekje cadeau t.w.v. €2,99!!

(deze worden digitaal verstuurd (vergeet je mail adres dus niet) op 1 juni 2020)

 

Wij gunnen nog heel veel meer gezinnen een fantastische Opkikker Dag toe, waarin ze even hun zorgen om de gezondheid van hun kind opzij kunnen zetten en in een droomwereld kunnen vertoeven. Daarvoor is jouw donatie nodig!