Tindra's Opkikker actie

Tindra Heusinkveld

Opgehaald

35
7% bereikt van mijn streefbedrag € 500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Stichting Opkikker is een hele leuke stichting. Zij organiseert namelijk een dag van ontspanning voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Dit doen ze al 25 jaar. Omdat ze dit al 25 jaar doen, is er een actie gestart waarbij je Jubelsokken kunt winnen! Doneer je 25 euro via mijn profiel, krijg je een paar Jubelsokken aangeboden van de Opkikker. Er zijn vier verschillende maten. Als je donatie is ontvangen krijg je een bericht waarin je kunt aangeven of je de sokken wilt en welke maat. Voor iedere 25 euro is er een paar sokken. Natuurlijk mag je ook minder of meer doneren. Net wat je kwijt wilt.

( LET OP: Om de Jubelsokken te ontvangen is het belangrijk dat je 25 euro doneert en om bij het doneren je e-mailadres achter te laten (ook na de actie om snel te doneren). De vrijwillige bijdrage bij het doneren is niet verplicht en kan door de optie 'anders' op 0 euro worden gezet.)

Het geld gebruikt Stichting Opkikker om nieuwe gezinnen te helpen aan een dag vol ontspanning en plezier. Zo'n dag is geweldig. Je bent dan alleen met een vrijwilliger en gaat allerlei leuke dingen doen. Ik ben bijvoorbeeld bij de brandweer geweest. We hebben een brand geblust, dieren gered, in de brandweerauto gereden en de fiets van de brandweercommandant in stukken geknipt! En nog veel meer!!

De hele dag hebben we niet aan alle ziekenhuisopnamesgedacht. Of dat ik misschien toch niet mee kon doen, omdat ik een dag ervoor nog ziek was. Het was SUPER!!