Streefbedrag behaald

Opkikker Chocoladeletters 2022

Opgehaald

144.258
144% bereikt van het totaalbedrag € 100.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Help jij de Opkikker mee om Opkikker-chocoladeletters te verkopen?

Speciaal voor Stichting Opkikker heeft Sinterklaas dit jaar overheerlijke chocoladeletters laten maken. Natuurlijk heeft hij hierbij gekozen voor de letter ‘O’ van Opkikker. Zien ze er niet prachtig uit? De chocoladeletters zijn te koop voor €10,- per stuk en de opbrengst gaat in zijn geheel naar de Opkikkerdagen!

Wil jij meehelpen om de chocoladeletters te verkopen om zo geld op te halen voor Stichting Opkikker? Maak dan nu een persoonlijke verkooppagina aan en maak jouw vrienden en familie blij met deze Opkikker-chocoladeletters. Op 28 november worden de door jouw verkochte letters verstuurd naar jouw eigen adres, zodat jij ze zelf kunt uitdelen.

 

Zijn er verschillende smaken chocolade?

Nee. We hebben alleen de smaak melkchocolade. 

Wanneer ontvang ik de letter?

We sturen de chocoladeletters op 28 november op naar de ambassadeur of vrijwilliger die de actiepagina heeft aangemaakt. Deze persoon zorgt er dan voor dat de letters die week worden uitgedeeld aan de mensen die bij zijn of haar actiepagina chocoladeletters hebben gekocht.

Is het mogelijk om een andere letter dan O te krijgen?

Nee, helaas is dit niet mogelijk.

Is het ook mogelijk om chocoladeletters voor mijn bedrijf te kopen?

Jazeker! Voor alle mogelijkheden, kijk op; https://opkikker.nl/steun-ons/steun-als-bedrijf/opkikker-chocoladeletters/. 

Zitten er verzendkosten aan deze actie?

Nee, er zitten geen verzendkosten verbonden aan de chocoladeletteractie. 

Wat als ik geen chocoladeletter wil, maar wel een donatie wil doen aan Stichting Opkikker?

Er kan dan gekozen worden om een directe donatie te doen aan Stichting Opkikker via de doneerknop op www.opkikker.nl. Op deze manier kun je een eenmalige of maandelijkse donatie doen. Wil je toch graag een donatie doen aan de hand van de chocoladeletteractie? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de chocoladeletter aan iemand anders te geven!

Welke ingrediënten bevatten de chocoladeletter?

Ingrediënten chocolade; suiker, cacaoboter, volle MELK poeder, cacaomassa, emulgator: SOJA lecithine, natuurlijk vanille aroma.

Ingrediënten musket sprinkels; suiker, zetmeel (tarwe, mais), glucosestroop, kleurstof (E102, E133), plantaardige olie (kokosnoot, rapeseed), glansmiddel (E901).

Ingrediënten Chocolade Crispy Parels Groen; suiker, cacaoboter, melkpoeder, tarwemoutmeel, weipoeder, tarwemeel, tarwezetmeel, emulgator: E322 (lecithine), plantaardig vet (kokos), rijsmiddel: E500, zout, natuurlijk aroma (vanille), glucosestroop, glansmiddel: E904, tarwezetmeel (gemodificeerd), kleurstof: E171, E172, E133. Kan sporen van noten bevatten.

Ingrediënten bedrukking chocolade in combinatie met witte chocolade; maïszetmeel, CACAOboter, suiker, gedroogd KIPeiwit, gemodificeerd (MAÏS)zetmeel (E1422), aardappelzetmeel, water, olijfolie, zout, glycerol E422, kleurstof: E102, E133, E122, E151, E110, zuurteregelaar: E330, conserveermiddel: E202.

Ik heb een andere vraag. Met wie kan ik contact opnemen?

Voor overige vragen kan er contact worden opgenomen via het volgende emailadres: inactie@opkikker.nl.