Jubelsokken 2020

Stichting Opkikker organiseert dagen ontspanning voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Per 23 mei 2020 mogen wij dit 25 jaar doen. Voor dit jubileum hebben wij mensen gevraagd om een donatie van 25 euro, waarbij 1 euro gelijk staat aan 1 jaar dat wij gezinnen een Opkikkerdag mochten geven. Deze donatie zal worden besteed aan de organisatie van Opkikkerdagen in de toekomst.

Om het nog leuker te maken: iedereen die 25 euro doneerde, kreeg onze enige echte Jubelsokken kado. Deze soepele stappers zijn ontworpen in overleg met onze Ambassadeursraad en zorgden juist in deze sombere tijd voor een vrolijke en kleurrijke Opkikker! 

Met de ingang van 2021 is de Jubelsokkenactie afgelopen. Het is gelukt om ons streefbedrag van 100.000 euro ruimschoots te halen en daarvoor willen wij alle actiestarters en donateurs bedanken!

05/01/2021
16:36

Anoniem

Bekijk alle

Stel dat je te horen krijgt dat jouw kind heel erg ziek is. Vanaf dat moment staat je wereld op z’n kop. Langdurig ziek zijn heeft namelijk een enorme impact: het vraagt veel energie en doorzettingsvermogen. In zo’n situatie kun je alle kracht gebruiken en is elk lichtpuntje –hoe klein ook- echt superbelangrijk. Precies dat is wat wij bij Stichting Opkikker doen: lichtpuntjes bieden, zodat gezinnen met een langdurig ziek kind weer de kracht vinden om door te gaan.