Streefbedrag behaald

Opkikker Chocoladeletters 2023

Opgehaald

201.000
201% bereikt van het totaalbedrag € 100.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Na het succes van vorig jaar, verkopen we ook dit jaar weer onze overheerlijke chocoladeletters! Deze ambachtelijke chocoladeletters worden gemaakt door onze samenwerkingspartner Stichting Chocolate Lovers. De letters kosten €10 per stuk. De opbrengst gaat naar Stichting Opkikker.

Help jij ons zo veel mogelijk chocoladeletters te verkopen?

Chocoladeletters verkopen doe je zo:

  1. Maak een eigen actiepagina aan. Dat doe je door hierboven op ‘Start actie’ te klikken en alle gegevens in te vullen.
  2. Stuur het linkje van jouw actiepagina naar iedereen die een chocoladeletter wil kopen.
  3. Na 15 november sluit de verkoop. Dus zorg dat je voor die tijd je bestelling doorgeeft!
  4. Op 22 november sturen we alle chocoladeletters naar jouw huis.
  5. Deel zelf de letters uit aan iedereen die via jouw actiepagina chocoladeletters heeft besteld.

Wil je meer informatie over deze actie? Kijk dan op deze pagina. Daar leggen we uit hoe we er dit jaar voor willen zorgen dat de chocoladeletters niet in de drukte van de pakketbezorgers terecht komen. En wat er gebeurt als iemand te weinig geld heeft overgemaakt voor een chocoladeletter (bijvoorbeeld €7,50 in plaats van €10).

 

Zijn er verschillende smaken chocolade?

Nee, alle chocoladeletters zijn gemaakt van melkchocolade. 

Wanneer ontvang ik de letter?

We sturen de chocoladeletters op 22 november naar de ambassadeur of vrijwilliger die de actiepagina heeft aangemaakt. Deze persoon zorgt er vervolgens voor dat de letters worden uitgedeeld aan de mensen die bij diens actiepagina chocoladeletters hebben gekocht.

Hoe worden de chocoladeletters verstuurd?

Dit jaar werken wij samen met DHL om de chocoladeletters te verspreiden.

Omdat we de chocoladeletters graag willen versturen voordat de échte pakketdrukte begint, sluiten we de verkoop al op 15 november. Uiterlijk 22 november zullen we de letters meegeven aan DHL. Op die manier hopen we dat de chocoladeletters ruim voor pakjesavond bij jullie zijn!

Alle chocoladeletters sturen we op naar degene die de actiepagina heeft aangemaakt. Deze zorgt ervoor dat de letters bij de kopers komen.

Ik heb minder dan €10 overgemaakt, maar wil graag een letter; wat nu?

Heb jij bijvoorbeeld €15 overgemaakt en wil je wel graag 2 letters ontvangen? Maak dan de rest van het bedrag (in dit voorbeeld €5) over. Stuur ook even een mailtje naar lotte@opkikker.nl. Dan zorgt zij ervoor dat jij 2 chocoladeletters ontvangt.

Hoe werkt de betaling van de letters op mijn actiepagina?

Chocoladeletters verkoop je via jouw actiepagina. Actiepagina’s zijn eigenlijk gemaakt om geld te doneren. Daarom is het heel belangrijk dat de koper het juiste bedrag overmaakt.

Een chocoladeletter kost €10. Op het moment dat er minder geld wordt overgemaakt, zal dit geld als een donatie worden gezien. Er komt in dat geval geen chocoladeletter jouw kant op.

Wil iemand meer dan één chocoladeletter bestellen? Dat kan! Laat hen in dat geval het totaalbedrag in één keer overmaken. Voor 2 letters maakt iemand dus €20 over en voor 3 letters €30, etc.

Kan ik anoniem een bestelling plaatsen?

Als je een bestelling plaatst op onze website, kun je ervoor kiezen om deze anoniem te doen. Maar doe dit niet als je chocoladeletters bestelt. Op die manier weten wij natuurlijk niet naar wie de bestelling moet gaan. Wij zien het overgemaakte bedrag in dat geval als een donatie. Je krijgt dan dus geen chocoladeletter(s).

Heb je een bestelling geplaatst en is deze per ongeluk anoniem? Stuur dan een mailtje naar lotte@opkikker.nl. Zij kan je verder helpen.

Is het mogelijk om een andere letter dan O te krijgen?

Nee, helaas is dit niet mogelijk.

Is het ook mogelijk om chocoladeletters voor mijn bedrijf te kopen?

Jazeker! Voor alle mogelijkheden, kijk op deze pagina

Hoe weet ik wie er allemaal chocoladeletters bij mij hebben besteld?

Verkoop jij chocoladeletters? Dan kun je via jouw actiepagina zelf zien wie er bij jou chocoladeletters hebben gekocht. Hiervoor dien je in te loggen op jouw actiepagina (dit doe je rechts bovenin op jouw actiepagina).

Alle chocoladeletters sturen we 22 november naar jou op. Jij zorgt ervoor dat de letters bij de kopers komen. Zo kun je direct de blije gezichten van de ontvangers zien.

Zitten er verzendkosten aan deze actie?

Nee, er zitten geen verzendkosten verbonden aan de chocoladeletteractie. 

Wat als ik geen chocoladeletter wil, maar wel een donatie wil doen aan Stichting Opkikker?

Er kan dan gekozen worden om een directe donatie te doen aan Stichting Opkikker via de doneerknop op www.opkikker.nl. Op deze manier kun je een eenmalige of maandelijkse donatie doen. Wil je toch graag een donatie doen aan de hand van de chocoladeletteractie? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de chocoladeletter aan iemand anders te geven!

Welke ingrediënten bevatten de chocoladeletter?

Ingrediënten chocolade; suiker, cacaoboter, volle MELK poeder, cacaomassa, emulgator: SOJA lecithine, natuurlijk vanille aroma.

Ingrediënten musket sprinkels; suiker, zetmeel (tarwe, mais), glucosestroop, kleurstof (E102, E133), plantaardige olie (kokosnoot, rapeseed), glansmiddel (E901).

Ingrediënten Chocolade Crispy Parels Groen; suiker, cacaoboter, melkpoeder, tarwemoutmeel, weipoeder, tarwemeel, tarwezetmeel, emulgator: E322 (lecithine), plantaardig vet (kokos), rijsmiddel: E500, zout, natuurlijk aroma (vanille), glucosestroop, glansmiddel: E904, tarwezetmeel (gemodificeerd), kleurstof: E171, E172, E133. Kan sporen van noten bevatten.

Ingrediënten bedrukking chocolade in combinatie met witte chocolade; maïszetmeel, CACAOboter, suiker, gedroogd KIPeiwit, gemodificeerd (MAÏS)zetmeel (E1422), aardappelzetmeel, water, olijfolie, zout, glycerol E422, kleurstof: E102, E133, E122, E151, E110, zuurteregelaar: E330, conserveermiddel: E202.

Ik heb een andere vraag. Met wie kan ik contact opnemen?

Voor overige vragen kan er contact worden opgenomen via het volgende emailadres: inactie@opkikker.nl.