Streefbedrag behaald

Opkikkerloterij 2021

Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

De loten voor de Opkikkerloterij zijn allemaal uitverkocht. We willen iedereen bedanken voor het verkopen en kopen van de loten. Samen hebben we maarliefst 50.000 euro opgehaald voor de Opkikkerdagen! Benieuwd of jij in de prijzen gevallen bent? Check snel de uitslag van de trekking via: Uitslag trekking Opkikkerloterij (inactievooropkikker.nl) (ben je één van de gelukkige winnaars, dan neemt Stichting Opkikker binnen 2 weken na de trekking van 25 oktober 2021 contact met je op).

 

Koop voor slechts 5 euro een lot voor de enige echte Opkikkerloterij en maak kans op héél veel mooie prijzen voor het hele gezin! Met als hoofdprijs een vakantie die bij veel gezinnen hoog op hun bucketlist staat. Natuurlijk hebben wij het hier over een weekend naar Disneyland® Parijs! Geniet met het hele gezin een weekend lang van meer dan 50 attracties, een kleurrijke parade, adembenemende shows en ontmoetingen met jullie favoriete Disney figuren.

Maar ook onderstaande prijzen kun je winnen met jouw lot. En het leukste is: vergeleken met bekende loterijen, maak je bij de Opkikkerloterij veel meer kans dat je in de prijzen valt!

 • Reischeque voor o.a. een weekend naar Disneyland® Parijs
 • PlayStation 5
 • MacBook Air
 • Nintento Switch
 • Helikoptervlucht
 • Dagje uit naar de Efteling
 • Minuut gratis snoepscheppen bij Jamin 
 • En nog veel meer!

Wat de Opkikkerloterij extra bijzonder maakt? Een lot kost 5 euro en daarvan gaat 100% naar Stichting Opkikker! Met jouw lot maak je dus niet alleen kans op mooie prijzen, maar zorg je er ook nog eens voor dat meer gezinnen met een ziek kind kunnen genieten van een Opkikkerdag! De trekking vindt plaats op maandag 25 oktober 2021

 

Ik wil loten kopen!

(loten kopen mag vanaf 18 jaar en ouder)

Stichting Opkikker
Versterkerstraat 3C
1322 AN Almere
Telefoon: 036 – 538 66 60
Website: www.opkikker.nl
Email: info@opkikker.nl 

Koop een lootje voor de Opkikkerloterij en maak kans op héél veel mooie prijzen! Hierbij alle prijzen die je kunt winnen:

 1. 1 x Weekend met het hele gezin naar Disneyland® Parijs ter waarde van €1000,00. Deze reis zal door Stichting Opkikker geboekt worden bij OAD. Mocht de reis boven €1000,00 uitkomen, dan zal de winnaar het overige bedrag zelf bijbetalen.
 2. 1 x PlayStation 5 Digital Edition w.v. €399,99 (Console zonder disc-drive)
 3. 1 x Macbook AIR 130-inch t.w.v. €1129,10. Silver 13.3/1.1GHz DC/8GB/256GB
 4. 1 x Nintendo Switch (Rood/Blauw) t.w.v. €328,00
 5. 1 x Helikoptervlucht 4 pers inclusief lunch bestaande uit een broodje van de lunchkaart en 3 drankjes p.p. De helikoptervlucht wordt aangeboden door Ryfas Helicopters en de lunch wordt aangeboden door Restaurant Vliegveld Hilversum. De vluchten vertrekken en landen op Vliegveld Hilversum. Per vlucht gaan er 2 personen in de helikopter, dus 2 rondvluchten voor 2 personen t.w.v. totaal €380,00. Te boeken op basis van beschikbaarheid.
 6. 1 x weekend of midweek op een blokhutboot op de locatie de Gouden Ham of de Bommelerwaard op basis van beschikbaarheid.
 7. 1 x Met 4 personen naar de Efteling inclusief één parkeerticket. Geldig tot en met 9 januari 2022.
 8. 1 x 1 minuut gratis snoepscheppen bij Jamin. Alleen geldig op schepsnoep. Jelly beans zijn uitgesloten van de actie, je mag deze dus niet scheppen. Het arrangement is niet geldig in de webshop. Scheppen mag alleen met de Jamin scheplepel en schepzakken. Er mag slechts door 1 persoon snoep geschept worden.
 9. 1 x Eén kasteelovernachting in Kasteel de Essenburgh incl. ontbijt voor 2 personen in een kasteelkamer. Op basis van beschikbaarheid, te boeken van dinsdag t/m zaterdag.
 10. 1 x Meet&Feed voor 4 personen bij AquaZoo Leeuwarden inclusief entree en één parkeerticket op basis van beschikbaarheid.
 11. 1 x Cadeaubon t.w.v. 100 euro voor een uitje bij Aloha Amsterdam. Zowel te besteden voor een kinderfeestjes als een uitje voor volwassenen.
 12. 1 x Eén overnachting Hotel de Hoeve van Nunspeet incl. ontbijt voor 2 personen in een comfort kamer op basis van beschikbaarheid.
 13. 1 x Eén overnachting Veluwe Hotel de Beyaerd inclusief ontbijt voor 2 personen in een standaard kamer op basis van beschikbaarheid.
 14. 1 x Dameshorloge van Lacoste t.w.v. €149,00 Model LC2001040.
 15. 3 x Eén overnachting Hotel de Zeeuwse Stromen inclusief ontbijt voor 2 personen in een duinappartement op basis van beschikbaarheid (met uitzondering van juli, augustus en feestdagen).
 16. 1 x Privéfeestje voor kinderen op locatie met een Goochelshow (verzorgd door Ab Schouten) en een springkussen (verzorgd door Spijker Stalinrichting) op basis van beschikbaarheid.
 17. 5 x 2 toegangstickets Julianatoren geldig tot en met 31 december 2022
 18. 8 x Cadeaubon van Simon Lévelt t.w.v. 25 euro voor heerlijke koffie en/of thee.
 19. 10 x Cadeaubon van Topbloemen.nl t.w.v. 25 euro voor een fleurig boeket.
 20. 10 x Cadeaubon van Koffer&Co t.w.v. 15 euro voor koffertjes met leuke opdruk.
 21. 5 x 2 boeken van Rutger van den Broek (bekend van Rutger Bakt): Cakes en Het Hartige Bakboek
 22. 5 x Cadeaubon van Pixum t.w.v. 15 euro voor een fotocadeau.
 23. 30 x Een lot van Lot of Happiness om 1 trekking gratis mee te spelen in de Lot of Happiness loterij.

Deelnemersreglement Opkikkerloterij 2021

Door de Kansspelautoriteit (Ksa) aan de Stichting Opkikker verstrekte incidentele kansspelvergunning onder nummer 14494, voor de te organiseren Opkikkerloterij ten behoeve van de Stichting Opkikker.

Contactgegevens:
Stichting Opkikker
Versterkerstraat 3C
1322 AN Almere
Telefoon: 036 – 538 66 60
Website: www.opkikker.nl
Email: info@opkikker.nl

Artikel 1 - Toepasselijkheid deelnemersreglement
Dit deelnemersreglement is van toepassing op de volgende loterij: Opkikkerloterij, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Stichting Opkikker. Eventuele afwijkingen op dit deelnemersreglement zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. De toepasselijkheid van eventuele andere voorwaarden van de deelnemer wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Indien één of meer bepalingen in dit deelnemersreglement nietig zijn of vernietigd mochten worden, blijven de overige bepalingen van het deelnemersreglement volledig van kracht. Stichting Opkikker zal in dat geval nieuwe bepalingen ter vervanging van de nietige dan wel vernietigde bepalingen vaststellen, waarbij zoveel mogelijk het doel en de strekking van de oorspronkelijke bepaling in acht zal worden genomen.

Artikel 2 - Voorwaarden deelname
Deelnamen aan de Opkikkerloterij staat open voor alle natuurlijke personen van 18 jaar en ouder en voor rechtspersonen. Aan een minderjarige deelnemer (< 18 jaar) die ten onrechte als meerderjarige aan de Opkikkerloterij heeft deelgenomen, worden eventueel gewonnen prijzen niet uitgekeerd.

Artikel 3 - Inleg
De prijs van één lot, de inleg genoemd, wordt Opkikker gecommuniceerd op het fysieke lot (indien en voor zover van toepassing), in diverse publicaties en op de website van de Opkikker. Deze inleg is voor de Opkikkerloterij is: € 5,- per lot.

Artikel 4 - Deelname
Een deelnemer kan deelnemen aan de Opkikkerloterij door een betaling van de inleg (€ 5,-). Deelnemers kunnen met meerdere loten deelnemen. Bij het kopen van een lot kent de Opkikkerloterij de deelnemer een uniek lotnummer toe. Dit lotnummer wordt bekend gemaakt via het fysieke lot of digitale lot dat de deelnemer ontvangt na betaling van de inleg. De deelnemer machtigt Stichting Kentaa om namens de Opkikkerloterij het verschuldigde bedrag van zijn/haar rekening te incasseren. De bevestiging van afschrijving geldt als een bevestiging van deelname. Indien er geen tijdige of volledige betaling heeft plaatsgevonden vervalt het recht op deelname en het verkrijgen van een prijs. Deelnemen betekent dat deelnemer akkoord gaat met de voorwaarden over het gebruik van persoonsgegevens zoals opgenomen in dit deelnemersreglement.

Artikel 5 - Trekking en prijsbepaling
De Opkikkerloterij kent voor de loterij 1 (één) trekkingsmomenten. De trekkingsdatum wordt bekend gemaakt op de website van Opkikker. Het prijzenpakket van de Opkikkerloterij bestaat uit diverse (gesponsorde) prijzen, in natura en/of in geld. Prijzenpakketten worden, voorafgaand aan de trekking, in ieder geval, bekend gemaakt via de website van de Opkikkerloterij. De trekking wordt uitgevoerd onder toezicht van een notaris, waarbij al dan niet gebruik wordt gemaakt van geautomatiseerde en gecertificeerde programmatuur. Per trekking wordt door een notaris vastgesteld of en dat er gebruik wordt gemaakt van gecertificeerde programmatuur en dat er alleen betaalde loten in de trekking worden betrokken. De uitkomst van de trekking is een overzicht van lotnummers met bijbehorende prijzen. De notaris stelt vervolgens vast dat alle prijzen uit de prijzenpot zijn toegekend aan de lotnummers. De notaris maakt een proces-verbaal op van de trekking.

Trekkingsuitslag bekendmaking Opkikkerloterij:
26 oktober 2021 

Prijzenpot Opkikkerloterij
De prijzenpot van de Opkikkerloterij bestaat elke trekking uit gevarieerde prijzen. De prijzen staan vermeld op de actie pagina van de loterij.

Artikel 6 Toekenning en uitreiking prijzen
Toekenning van prijzen vindt plaats onder de opschortende voorwaarde van een definitieve betaling van het prijswinnende lotnummer. Het prijswinnende lotnummer is geldig, en daarmee opeisbaar tot uiterlijk 12 maanden nadat de trekking heeft plaatsgevonden. De Opkikkerloterij maakt de prijswinnende lotnummers in ieder geval bekend op haar website en kan aanvullend kiezen (mits gegevens bekend zijn) om deelnemers actief te informeren via email of telefonisch. Deelnemers met een prijswinnend lotnummer kunnen zich melden bij de Opkikkerloterij. Op het lot en op de website staat vermeld op welke manier de deelnemer zijn prijs kan opeisen. Prijzen in natura worden in overleg met de winnaar uitgereikt. Prijzen in natura zijn niet inwisselbaar voor contant geld of andere prijzen. Voor het uitreiken van prijzen zal de deelnemer zijn gegevens kenbaar moeten maken aan de Opkikkerloterij.

Het risico van verloren gegane deelnemersbewijzen nadat deze in het bezit zijn gekomen van de deelnemer berust bij de deelnemer; prijzen worden in geval van verloren gegane deelnamebewijzen (indien mogelijk en mits de gegevens bekend zijn) automatisch uitgereikt. De Opkikkerloterij weet door de aankoop wie de eigenaar is van het lot en zal de prijs aan de eigenaar overhandigen. Prijzen boven € 449,- worden belast met 30,1 % kansspelbelasting. De Opkikkerloterij neemt deze belasting bij prijzen in natura voor zijn rekening.

Artikel 7 - Afdracht loterijopbrengst
Tenminste 40% van de loterij-inkomsten zal rechtstreeks ten goede komen aan Stichting Opkikker.

Artikel 8 - Afgelasting of uitstel
De Stichting Opkikker is gerechtigd de loterij geheel of gedeeltelijk af te gelasten, indien naar haar oordeel een goed verloop daarvan niet kan worden gegarandeerd. Het besluit hierover dient vóór de geplande trekking aan de met het toezicht belaste notaris te worden gemeld. Dit besluit wordt per omgaande via de website van bekend gemaakt. De reeds betaalde inleg wordt aan de deelnemers terugbetaald.

Artikel 9 - Aansprakelijkheid en overmacht
De Opkikkerloterij is niet aansprakelijk voor schade of nadelen die voortvloeien uit:
· Onjuiste of onvolledige informatie verstrekt door de deelnemer;
· Storingen in computer- of andere apparatuur, met inbegrip van, maar niet beperkt tot, telefoonlijnen en andere verbindingen;
· Eventuele onbereikbaarheid van de website, als gevolg van storingen of door derden verrichte handelingen;
· Het als gevolg van overmacht niet (volledig) of niet tijdig kunnen organiseren van de loterij;
· Overige door derden verrichte handelingen.

Artikel 10 - Klachten
Klachten over de Opkikkerloterij kunnen schriftelijk worden neergelegd bij de Stichting Opkikker. Voor de contactgegevens wordt verwezen naar het begin van dit deelnemersreglement.

Artikel 11 - Bescherming persoonsgegevens
In het kader van de deelname door een deelnemer aan de Opkikkerloterij verstrekt de deelnemer persoonsgegevens. Kentaa en LOTNL zal deze persoonsgegevens namens de Stichting Opkikker verwerken en bewaren met inachtneming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De namen van deelnemers of prijswinnaars zullen slechts met hun uitdrukkelijke toestemming aan een derde bekend worden gemaakt. Namen van deelnemers en hun adresgegevens zijn wel beschikbaar voor de begunstigde goede doelenorganisatie. Met het deelnemen aan de Opkikkerloterij verklaart de deelnemer zich akkoord dat de betreffende loterij zijn persoonsgegevens mag verwerken, bewaren, zelf mag gebruiken, en mag doorgeven aan de door de deelnemer aangewezen goede doelenorganisatie in het kader van eigen fondsenwerving en informatieverstrekking. Noch de Opkikkerloterij, noch de begunstigde goede doelenorganisatie mag persoonsgegevens bekendmaken aan een derde. Indien de deelnemer een afwijking constateert ten opzichte van de door hem ingevulde gegevens, dient hij een door hem gewenste correctie schriftelijk kenbaar te maken bij de Opkikkerloterij. De aldus aangepaste gegevens zijn voor het eerst van kracht bij deeerstvolgende loterijtrekking.

Artikel 12 - Geschillen/jurisdictie
De overeenkomst met de deelnemer wordt beheerst door Nederlands recht. Alle geschillen, voortkomende uit of verband houdende met overeenkomsten met de deelnemer, worden beslecht door de bevoegde rechter in het arrondissement Amsterdam.

 

 Bekijk hier de veelgestelde vragen van de Opkikkerloterij https://www.inactievooropkikker.nl/veelgestelde-vragen