Maak kans op een weekend Europarcs Zuiderzee!

28 februari 2023 09:00

Het is weer zover! De Opkikkerloterij van 2023 is sinds vandaag de lucht in. Met behulp van vele verschillende, maar vooral geweldige sponsoren, hebben we maar liefst 250 prijzen om te verloten. Wie weet ben jij wel de gelukkige die naar huis gaat met Jumpsquare kaartjes voor het hele gezin, een elektrische step of een Playstation 5!

En wat er nog meer zo mooi is aan onze Opkikkerloterij, is dat je niet alleen kans maakt op een prijs wanneer je één of meerdere loten kóópt. Je maakt namelijk ook kans op een hele mooie prijs, wanneer jij 10 of meer loten weet te vérkopen. Als jij 10 loten verkoopt, of meer (mag natuurlijk altijd), maak jij namelijk kans op een weekend weg voor 4 personen bij Europarcs Zuiderzee! Hét vakantiepark dat een geweldige belevenis is voor jong én oud. Je krijgt hier namelijk niet alleen de kans om de uitgestrekte Veluwse bossen te ontdekken, ook vind je hier de Flovolandse polders, pittoreske Hanzesteden en natuurlijk: het avontuurlijke Walibi Holland!

Enthousiast? Help dan mee om (minimaal) 10 Opkikkerlootjes te verkopen en wie weet win jij wel dit wonderbaarlijke weekend weg naar Europarcs Zuiderzee!