Bandall Cycling Team

In actie voor Stichting Opkikker!

Opgehaald

10.005
377% bereikt van het totaalbedrag € 2.650

Op 1 september 2022 organiseert Bandall een fietstocht voor Stichting Opkikker. Stichting Opkikker is een organisatie die zich inzet voor gezinnen die te maken hebben met ernstige zieke kinderen. 12 tot 14 procent van alle kinderen tussen 0 en 20 jaar krijgt te maken met langdurige ziekte, met vaak nare behandelingen, ziekenhuisopnames en een onzekere toekomst. Net als ieder ander mens hebben deze kinderen dromen. Dankzij de steun van Stichting Opkikker kunnen sommige dromen toch worden waargemaakt. Het Bandall team draagt daar graag aan bij.

Circa 20 Bandallers fietsen op 1 september van het verkoopkantoor in De Meern naar de 70 km verderop gelegen Bandall fabriek in Heemskerk. Of vice versa.
De echte fanatiekelingen fietsen heen én terug, wat dan neerkomt op 140 km. De deelnemers promoten deze actie in hun eigen netwerk om zo tot een zo hoog mogelijk bedrag te komen. De komende tijd zullen we u op deze pagina verder op de hoogte houden met nieuwe details, foto’s en ontwikkelingen. En uiteindelijk publiceren we hier ook het opgehaalde eindbedrag.