Opkikkerteam Caspers-Westein

Geef Stichting Opkikker een Opkikker en krijg jubelsokken kado!

Opgehaald

130
26% bereikt van het totaalbedrag € 500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Stichting Opkikker organiseert dagen ontspanning voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Per 23 mei 2020 mogen zij dit 25 jaar doen. Om dit vieren vragen wij jou een donatie te doen van 25 euro. Deze donatie zal besteed worden aan de organisatie van Opkikkerdagen in de toekomst. Uiteraard word jij hiervoor bedankt en krijg je de enige echte Jubelsokken kado!

Wij hebben als gezin al een super opkikkerdag gehad en in januari 2017 een fantastische individuele opkikkerdag. Ook genieten de meiden elk jaar van de ambassadeursdagen. Wat een eer dat we hier aan deel mogen nemen. Elke keer weer zo fantastisch om te zien en te ervaren hoeveel mensen zich inzetten om gezinnen een onvergetelijke dag te bezorgen!!! En nee, het neemt de zorgen en problemen niet weg, maar even op zo'n dag kan je ze allemaal aan de kant zetten en 100% genieten van je gezin! Zowel het zieke kind, als gezonde broertjes/zusjes en ouders worden echt in het zonnetje gezet. Herinneringen voor het leven. De opkikker is een geweldige organisatie die wij graag zoveel mogelijk ondersteunen. Helpen jullie mee als je blieft?

LET OP: Om de Jubelsokken te ontvangen is het belangrijk om bij het doneren je e-mailadres achter te laten (ook na de optie om snel te doneren).