Vattenfall Hoekenrode voor stichting Opkikker

Chocoladeletter actie!

Opgehaald

1.700
340% bereikt van het totaalbedrag € 500
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Koop een chocoladeletter en help Stichting Opkikker

Stichting Opkikker organiseert dagen vol ontspanning voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Team Customer4Life, in samenwerking met de Vattenfall Foundation, verkoopt chocoladeletters om geld in te zamelen. Zo kunnen ze zoveel mogelijk gezinnen helpen.

Koop een chocoladeletter en help mee! Voor elke €10 die je doneert krijg je 1 chocoladeletter, helemaal in opkikkerstijl versierd en klaar voor in de schoen!

 

De chocoladeletters kun je op kantoor Hoekenrode ophalen in de week van 28 november. Zodra we de chocoladeletters hebben ontvangen, sturen we een mail naar de deelnemers*. De chocoladeletters worden niet verzonden door Stichting Opkikker, maar zijn dus gewoon op te halen op kantoor!

 

Willen je familie en vrienden meedoen?

Bestel de letters voor ze en houd zelf bij wie er meedoen via jou. Haal de chocoladeletters op bij Hoekenrode en breng ze zelf langs bij degenen die meedoen.

 

Werk je op een andere locatie, maar wil je ook meedoen?

Begin je eigen actiepagina!

 

(*) Zorg er daarom voor dat het vinkje aanstaat bij "Mijn contactgegevens mogen gedeeld worden met de initiatiefnemer van deze actie" wanneer je bestelt, zo weten we wie een letter krijgt. Anonieme bestellingen worden gedoneerd aan de pakketten voor Sintvoorieder1.