Foundation Vattenfall NL

Chocoladeletter actie!

Opgehaald

1.440
144% bereikt van het totaalbedrag € 1.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren

Hoor wie klopt daar kinderen? Yes, het is weer de tijd van de Sint!

En ook dit jaar kun je onze partner Stichting Opkikker weer helpen door een chocoladeletter te kopen! Voor elke €10 die je doneert krijg je 1 chocoladeletter, helemaal in opkikkerstijl versierd natuurlijk! Verras ons met je mooie bestelling!

Ophalen van de letters
De chocoladeletters kun je op kantoor Hoekenrode ophalen in de week van 27 november. Zodra we de chocoladeletters hebben ontvangen, sturen we een mail naar de deelnemers*. De chocoladeletters worden niet verzonden door Stichting Opkikker!

Willen je collega's, familie en vrienden meedoen?
Bestel de letters voor ze en houd zelf bij wie er meedoen via jou. Haal de chocoladeletters op bij Hoekenrode en breng ze zelf langs bij degenen die meedoen.

Stichting Opkikker organiseert dagen vol ontspanning voor gezinnen met een ernstig ziek kind. Al jaren steunen we deze stichting door Opkikkerdagen mogelijk te maken, donaties mogelijk te maken via Exclusief en helpen mee bij de Valentijnsactie. Je kan ook de waarde van je kerstpakket doneren aan Stichting Opkikker. We hopen dat ze zoveel mogelijk gezinnen kunnen helpen en daarom helpen we met verkopen van chocoladeletters om geld in te zamelen voor Stichting Opkikker.

(*) Bij een anonieme bestelling weten wij niet naar wie de chocoladeletter moet gaan. Je krijgt dan dus geen chocoladeletter. Zorg er dus voor dat het vinkje over het delen van je contactgegevens aanstaat.